Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ζεστή σοκολάτα γάλακτος



Υλικά
480 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες
90 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 55% κακάο
30 γρ. κουβερτούρα γάλακτος

Εκτέλεση
Βάζουμε το γάλα να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά. Εν τω μεταξύ, ψιλοκόβουμε τις κουβερτούρες, πάνω σε μια επιφάνεια κοπής με ένα μεγάλο, κοφτερό μαχαίρι, και τις βάζουμε σε ένα μπολ. Μόλις το γάλα πάρει βράση, περιχύνουμε με αυτό τις κουβερτούρες. Αφήνουμε για 1 λεπτό να μαλακώσουν τα κομμάτια της σοκολάτας και ανακατεύουμε με μια κουτάλα ή με ραβδομπλέντερ, μέχρι να λιώσουν τελείως και να γίνει ένα ομοιογενές σοκολατένιο μείγμα. Το μοιράζουμε σε φλιτζάνια και σερβίρουμε.

                                                                    Καλή Επιτυχία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου