Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ




ΥΛΙΚΑ

1 χταπόδι 
1 λεμόνι
λάδι
αλάτι 
μαϊντανός

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε καλά τα πλοκάμια του χταποδιού,τα αλείφουμε με λάδι και τα βάζουμε στη φωτιά να ψηθούν για 5-6 λεπτά η κάθε πλευρά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.Όταν είναι έτοιμα αλατίζουμε και ρίχνουμε το χυμό του λεμονιού και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο.
                            
                                                  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου