Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ





Υλικά
1 κιλό χοιρινό,κομμένο σε κομματάκια
2 πιπεριές πράσινες,κομμένες σε ροδέλες
2 πιπεριές κόκκινες,κομμένες σε ροδέλες
2 μεγάλα κρεμμύδια ξερά,κομμένα σε ροδέλες
2-3 ντομάτες,κομμένες σε κομμάτια
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
λίγο ταμπάσκο
λάδι

Εκτέλεση
Σε ενα τηγάνι,σοτάρουμε το κρέας,με λίγο λάδι,ώσπου να πάρει χρώμα.Αφήνουμε το κρέας στην άκρη και τσιγαρίζουμε τις κομμένες πιπεριές και τα κρεμμύδια.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τις ντομάτες και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να λιώσουν.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και το ταμπάσκο.Όταν πάρουν βράση τα λαχανικά και η σάλτσα πήξει λίγο,ρίχνουμε το χοιρινό και τα αφήνουμε όλα μαζί στο τηγάνι να πάρουν βράση.Το φαγητό μας θα είναι έτοιμο,μόλις ψηθεί το χοιρινό.
                                               Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου