Υλικά
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας
- 750 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 200 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 2 αυγά
- 1/2 κούπα φρυγανιά τριμμένη
- 1/2 κούπα γραβιέρα τριμμένη
- λίγο μοσχοκάρυδο
- αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα μανιτάρια και τον κιμά για 5 λεπτά.
- Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο, τα αυγά, την τριμμένη φρυγανιά, τη γραβιέρα, αλάτι και πιπέρι.
- Ζυμώνουμε το μίγμακαι σχηματίζουμε ένα ρολό περίπου 30 εκατοστά.
- Αλείφουμε με ελαιόλαδο τα φύλλα ένα ένα και τα τοποθετούμε το ένα πάνω στο άλλο.
- Βάζουμε το ρολό κατά μήκος τηςμεγαλύτερης πλευράς και τυλίγουμε μία φορά προς τα μέσα.
- Διπλώνουμε τις άκρες προς τα μέσα και τυλίγουμε το ρολό αλείφοντάς το εξωτερικά με ελαιόλαδο.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις για 45 λεπτά.
|
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου