Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΓΟΝΔΟΛΕΣ ΜΕ gorgonzola ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ




ΥΛΙΚΑ
80 γραμμ. gorgonzola
40 γραμμ. ανθότυρο
50 γραμμ. καρύδι ολόκληρο
1 σικορέ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Με ένα πιρούνι λιώνετε καλά το ανθότυρο με την gorgonzola και ανακατεύετε μέχρι να γίνουν ένα ομογενές μίγμα.Πλάθετε μικρά μπαλάκια με το χέρι. Βρέξτε λίγο τα χέρια σας για να μην κολλάει το μίγμα.Ανοίγετε προσεκτικά τα φύλλα του σικορέ και τα τοποθετείτε σε μια πιατέλα. Βάζετε στην άκρη του καθενός ένα μπαλάκι και διακοσμείτε με ένα καρύδι.Το πιάτο αυτό μπορεί να φτιαχτεί μέχρι το βήμα 2 και από την προηγουμένη και απλώς να συναρμολογηθεί λίγο πριν από το δείπνο.

                                                 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου