Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΕΥΚΟΛΑ ΑΜΑΡΕΤΙ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΚΑΝΑΖ

ΥΛΙΚΑ
40 στρογγυλά μπισκότα αμαρέτι
200 ml κρέμα γάλακτος
200 γραμμ. σοκολάτα (55% κακάο)
30 ml λικέρ αμαρέτο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προμηθευόμαστε στρογγυλά μπισκότα αμαρέτι. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος. Μόλις πάρει βράση την αδειάζουμε σε ένα μπολ με τη σοκολάτα τεμαχισμένη. Αφήνουμε για λίγα λεπτά και ανακατεύουμε με μία κουτάλα ώστε να λιώσει η κουβερτούρα. Προσθέτουμε το λικέρ αμαρέτο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει και να σταθεί. Με τη βοήθεια ενός κορνέ βάζουμε κρέμα σε ένα μπισκότο αμαρέτι και το κλείνουμε με ένα άλλο σαν σαντουιτσάκι. Επαναλαμβάνουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα, φτιάχνοντας περίπου 20 σαντουιτσάκια.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου