Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΤΡΑΧΑΝΟΠΙΤΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

ΥΛΙΚΑ
2-3 κουπες τραχανα γλυκο
4-5 μετριες πατατες βρασμενες χωρις το φλουδι και λιωμενες με πηρουνι
2 κουπες τυρι φετα (ή μισο μισο φετα - ρεγγατο ή κεφαλοτυρι)
γαλα κατσικισιο (υπαρχει στα s/m) οσο παει για να εχουμε εναν οχι πηκτο χυλο
2-3 αυγα
1 κουπα λαδι
(αλατι κατα βουληση εξαρτωμενο απ το τυρι)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε λεκανη ανακατευω ολα τα υλικα και αφου λαδωσω καλα ενα ταψι, αδειαζω μεσα το χυλο.
Περιπου σε 45΄στους 230 βαθμους ειναι ετοιμη (οταν ροδισει καλα η επιφανεια της).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου