Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

Βραζιλιάνικη κρεατοσαλάτα


ΥΛΙΚΑ
400 γρ. βρασμένο μοσχάρι
1 κρεμμύδι
8 κουταλιές λάδι
½ λεμόνι
1 νυχάκι σκόρδο
1 κουταλιά τσίλι
αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβετε το μοσχάρι σε λεπτές φέτες, καθώς και το κρεμμύδι.
Ετοιμάζετε ένα μίγμα από το λάδι, το λεμόνι, το σκόρδο λιωμένο, το τσίλι, αλάτι, πιπέρι και το ρίχνετε στο κρέας.
Ανακατεύετε καλά και βάζετε τη σαλάτα στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον, ενώ κάθε τόσο την ανακατεύετε για να ενωθούν οι γεύσεις.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου