Υλικά
σπανάκι
λιαστή ντομάτα
κατσικίσιο τυρί
λάδι
μπαλσάμικο ξύδι
αλάτι προαιρετικά
Δεν δίνονται οι ποσότητες των υλικών διότι είναι κατά προτίμηση.
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά το σπανάκι και το κόβουμε με το χέρι ελαφρώς. Κόβουμε σε τρία μέρη τις ντομάτες και σπάμε με το χέρι το τυρί σε ακανόνιστα κομμάτια.Σε ένα μπολ προσθέτουμε το σπανάκι,τη ντομάτα, το τυρί,ρίχνουμε λίγες κουταλιές μπαλσάμικο και λάδι και ανακατεύουμε.Αν επιθυμούμε ρίχνουμε αλάτι-αφού πρώτα όμως δοκιμάσουμε το τυρί,γιατί είναι αλμυρό.Η σαλάτα μας είναι έτοιμη.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου