μισό κιλό φύλο κρούστας
φέτα κομμένη σε λεπτά ορθογώνια κομμάτια
λάδι για τηγάνισμα
μέλι
Εκτέλεση
Κόβουμε το φύλο κρούστας σε ορθογώνια κομμάτια λίγο μεγαλύτερα από τα κομμάτια της φέτας ώστε να μπορούμε να τα τυλίξουμε.Τοποθετούμε ένα κομμάτι φέτας σε ένα κομμένο φύλο κρούστας,τυλίγουμε το φύλο κλείνοντας στο εσωτερικό του τη φέτα, δημιουργώντας έτσι ένα φάκελο.Για να κλείσει καλά ο φάκελος βάζουμε λίγο νερό με το δάχτυλό μας στις άκρες του.
Τηγανίζουμε ώσπου να πάρει ένα χρυσό χρώμα το φύλο.Πριν ακόμα κρυώσει περιχύνουμε με μέλι.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου