Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΦΕΤΑ ΤΗΓΑΝΗΤΗ ΜΕ ΜΕΛΙ





μισό κιλό φύλο κρούστας
φέτα κομμένη σε λεπτά ορθογώνια κομμάτια
λάδι για τηγάνισμα 
μέλι

Εκτέλεση
Κόβουμε το φύλο κρούστας σε ορθογώνια κομμάτια λίγο μεγαλύτερα από τα κομμάτια της φέτας ώστε να μπορούμε να τα τυλίξουμε.Τοποθετούμε ένα κομμάτι φέτας σε ένα κομμένο φύλο κρούστας,τυλίγουμε το φύλο κλείνοντας στο εσωτερικό του τη φέτα, δημιουργώντας έτσι ένα φάκελο.Για να κλείσει καλά ο φάκελος βάζουμε λίγο νερό με το δάχτυλό μας στις άκρες του.
Τηγανίζουμε ώσπου να πάρει ένα χρυσό χρώμα το φύλο.Πριν ακόμα κρυώσει περιχύνουμε με μέλι.

                                                                                       Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου