Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Σαλάτα με ζυμαρικά και λιαστή ντομάτα




Υλικά

1  κιλό ζυμαρικά Fusilli βρασμένα

2 σκελίδες σκόρδο

1 κουταλιά  μουστάρδα

6 κουταλιές ξύδι μπαλσάμικο

1 κουταλιά της σούπας νερό

2 / 4 φλιτζανιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Αλάτι και πιπέρι

1 / 2 φλιτζάνι λιαστές ντομάτες μουλιασμένες σε ζεστό νερό για 5 λεπτά, στραγγισμένες  και ψιλοκομμένες

1 / 2 κιλό καπνιστή μοτσαρέλα, κομμένη σε κύβους

1   κονσέρβα κόκκινα φασόλια, στραγγισμένα

100 γρ σαλάμι, κομμένο σε λωρίδες ψιλοκομμένο

1 / 4 κουταλάκι  τσίλι
1 φλιτζάνι  μαϊντανό 


Εκτέλεση

Χτυπήστε σε ένα  μπλέντερ το σκόρδο, την μουστάρδα, το ξύδι, το νερό, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι για το ντρέσινγκ της σαλάτας.

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε τα ζυμαρικά με το ντρέσινγκ , προσθέστε την λιαστή ντομάτα, την μοτσαρέλα, το σαλάμι, τις  νιφάδες τσίλι, και το μαϊντανό.

Σκεπάστε το το μπολ και αφήστε το ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα πριν σερβίρετε την σαλάτα.
                                             ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου