Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

      
     ΚΟΡΜΟΣ    

     



 ½ βιτάμ σοφτ 
1 πακέτο πτι μπέρ Παπαδοπούλου   
3 κουτ. σούπας κακάο   
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο


Εκτέλεση     
Ανακατεύουμε το βιτάμ με το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο υπόλοιπο υλικό. Ανακατεύουμε καλά.Ρίχνουμε όλο το υλικό σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο, το τυλίγουμε σε σχήμα ρολού και το τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσει για περίπου 3 ώρες.


                                                                                                            Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου