Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΦΟΥΡΝΟΥ   



μακαρόνια (ένα πακέτο) 
250 γρ. γκούντα,τριμμένο
200 γρ. ζαμπόν,ψιλοκομμένο
1 κουτί γάλα νουνού light συμπυκνωμένο  
κέτσαπ 
βούτυρο
παρμεζάνα,τριμμένη
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια,τα σουρώνουμε και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί.Ρίχνουμε το βούτυρο και όση κέτσαπ θέλουμε και ανακατεύουμε καλά.Προσθέτουμε το τυρί,το ζαμπόν και περιχύνουμε με το συμπυκνωμένο γάλα.Στο τέλος,ρίχνουμε την παρμεζάνα.Ψήνουμε στους 200 C

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου