Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ



 Υλικά
30 περίπου μανιτάρια
 6 μεγάλα  κρεμμύδια-κομμένα σε ροδέλες ή σε μικρά κομμάτια
5 πιπεριές πράσινες και κόκκινες-κομμένες σε μεσαίου μεγέθους κομμάτια
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
3/4 φλιτζάνι κρασί λευκό
1 φλιτζάνι νερό

μαϊντανός,κόλιανδρος-κατά προτίμηση
αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση
 Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι,το αφήνουμε να κάψει λίγο και έπειτα σοτάρουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές,για 6 λεπτά περίπου.Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μανιτάρια και τον κόλιανδρο και τα σοτάρουμε κι αυτά για δύο λεπτά.Σβήνουμε με το λευκό κρασί,το αφήνουμε λίγο να εξατμιστεί και στο τέλος προσθέτουμε το νερό.Αν τελειώσουν τα υγρά και τα μανιτάρια δεν είναι έτοιμα,προσθέτουμε λίγο νερό ακόμα.Αφού τα κατεβάσουμε απ'τη φωτιά,προσθέτουμε το μαϊντανό.
                                                                    Καλή επιτυχία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου