Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ








Υλικά 
 1,5 κιλό μοσχάρι
 1 κούπα μαϊντανό κομμένο με το χέρι
 1 κούπα ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι 
2/3 της κούπας λάδι
 2 κουταλιές κάπαρη 
 3 κουταλιές αλάτι.

Εκτέλεση: 

Προθερμάνετε τον φούρνο σας στους 250 βαθμούς. Προετοιμάστε το κρέας στο ταψί ως εξής: Το στραγγίζετε και το πασπαλίζετε με 2 κουταλάκια αλάτι και μισό κουταλάκι μαύρο πιπέρι. Το βάζετε στο φούρνο και το ψήνετε (με το λίπος από την επάνω πλευρά) για 15 λεπτά. Μετά χαμηλώνετε στους 150 βαθμούς και συνεχίζετε το ψήσιμο για 35 έως 45 λεπτά ακόμη. Το βγάζετε και το αφήνετε να κρυώσει για 15 λεπτά. Αναμιγνύετε τα υπόλοιπα συστατικά προσθέτοντας λίγο αλάτι ακόμη και πιπέρι. Κόβετε σε φέτες το κρέας και το σερβίρετε με την σάλτσα.
                                           ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου