Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ








Yλικά
500 γραμμάρια περγαμόντο
500 γραμμάρια πορτοκάλι
1 κιλό ζάχαρη
χυμό ενός λεμονιού

Εκτέλεση
Πλένουμε τα φρούτα καλά και τα τρίβουμε ελαφρώς στον τρίφτη μέχρι να εμφανιστεί το λευκό που υπάρχει κάτω απ΄τη φλούδα.Τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τα περνάμε λίγο απ΄το μούλτι(όχι να γίνουν πολτός).Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα και τα βράζουμε μέχρι να δέσει η μαρμελάδα.
                                                                       Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου