Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

ΣΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΡΟΔΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ




Υλικά (4 μερίδες) :
1 κιλό φρέσκο σπανάκι
1 φλιτζάνι λάδι
μισό φλιτζάνι μπαλσάμικο ξύδι
2 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα
2 κουταλάκια του γλυκού μελί
300 γρ. παρμεζάνα κομμένη σε λεπτές φέτες
1 φλιτζάνι καβουρδισμένα κουκουνάρια
1 πακέτο κροτούν φυσική γεύση
1 φλιτζάνι ρόδι

Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε πολύ καλά το σπανάκι και αφαιρούμε τα κοτσανάκια. Το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Σε ένα βάζο με καπάκι βάζουμε το λάδι, το ξύδι , την μουστάρδα και το μελί. Κλείνουμε το βάζο με το καπάκι του και τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Περιχύνουμε το σπανάκι με το μείγμα και ανακατεύουμε παρά πολύ καλά. Στη συνεχεία βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά παρμεζάνα, ρόδι και κουκουνάρια. Ανακατεύουμε και η σαλάτα μας είναι έτοιμη. 
                                                           ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου