Υλικά
φύλλο σφολιάτας
400 γραµµ. φέτα,τριμμένη
100 γραµµ. ανθότυρο
400 γραµµ. φέτα,τριμμένη
100 γραµµ. ανθότυρο
100 γραμμ. κεφαλοτύρι
1 αυγό
1 αυγό
πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα τυριά και το αυγό,πιπέρι.Κόβουμε το φύλλο κατά μήκος,βάζουμε λίγη γέμιση στη μέση και κλείνουμε το φύλλο κατά μήκος,δεν σφραγίζουμε τη γέμιση στο πλάι, μένει ανοιχτό. Κυλάμε στο σουσάμι και βάζουμε τα τυροµπαστούνια µε την ένωση προς τα κάτω σε λαμαρίνα. Μπορούμε να τα κόψουμε σε μικρές μπουκίτσες πριν από το ψήσιμο και να γίνουν μικρά τυροπιτάκια. Ψήνουμε στους 180 C για περίπου 40΄,μέχρι να ροδίσουν καλά.
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα τυριά και το αυγό,πιπέρι.Κόβουμε το φύλλο κατά μήκος,βάζουμε λίγη γέμιση στη μέση και κλείνουμε το φύλλο κατά μήκος,δεν σφραγίζουμε τη γέμιση στο πλάι, μένει ανοιχτό. Κυλάμε στο σουσάμι και βάζουμε τα τυροµπαστούνια µε την ένωση προς τα κάτω σε λαμαρίνα. Μπορούμε να τα κόψουμε σε μικρές μπουκίτσες πριν από το ψήσιμο και να γίνουν μικρά τυροπιτάκια. Ψήνουμε στους 180 C για περίπου 40΄,μέχρι να ροδίσουν καλά.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου