Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ



Υλικά:
1/2 κιλό κουβερτούρα
750 γραμ. αμύγδαλα καβουρντισμένα, με τη φλούδα τους στους 200oC
2 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
1 κουτ. σούπας λάδι


Εκτέλεση:
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το λάδι και τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε καλά.Βάζουμε μία κουταλιά πάνω σε αλουμινόχαρτο και αφήνουμε να κρυώσουν εκτός ψυγείου.
                                                Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου