Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

ΙΝΔΙΑΝΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ





Υλικά
100 γραμ. σοκολάτα άγλυκη (χωρίς ζάχαρη – πωλείται χύμα σε παραδοσιακό καφεκοπτείο. Αν δεν βρείτε, φαντάζομαι πως κάνει και η κουβερτούρα αλλά θα πρέπει να μειώσετε την ποσότητα του μελιού)
1 φλιτζάνι καυτό νερό
3 κουταλιές της σούπας μέλι
αλάτι
3 κούπες γάλα ζεστό
4 ράβδους κανέλας


Εκτέλεση
Κόβουμε τη σοκολάτα σε κομμάτια και την λιώνουμε μέσα στο καυτό νερό.
Προσθέτουμε το μέλι και μια πρέζα αλάτι και χτυπάμε το μείγμα με στρογγυλό χτυπητήρι χειρός.Προσθέτουμε σιγά σιγά το ζεστό γάλα, συνεχίζοντας το χτύπημα.
Σερβίρουμε σε 4 κούπες όπου έχουμε τοποθετήσει από πριν μία ράβδο κανέλας.
                                                    Στην υγειά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου