Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Γαλλικά τοστ





Υλικά
1 αυγό
1/3 φλιτζ. γάλα
στη μύτη του κουταλιού του γλυκ.βανίλια
3 φέτες ψωμί
ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα


Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά,το γάλα και τη βανίλια και βουτάμε μέσα
 το ψωμί.Τηγανίζουμε το ψωμί σε λάδι μέχρι να ροδίσει κι απ'τις δύο πλευρές.Εναλλακτικά, μπορούμε να το ψήσουμε στο φούρνο,σε λαδωμένο ταψί,στους 200 βαθμούς,μέχρι να πάρει χρώμα.Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
                                                          Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου