Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΦΕΣ Latte Macchiato





Ένας "σημαδεμένος" latte.
Χρησιμοποιήστε το εξάρτημα ατμού της espresso-μηχανή σας για να "αφρίσετε" το γάλα. Ετοιμάστε ένα μονό espresso. 
Σε ένα κανονικό φλιτζάνι καφέ, βάλτε πρώτα το ζεστό γάλα και μετά αν θέλετε, μία κουταλιά αφρού. 
Προσθέστε τον espresso χύνοντάς τον ώστε να διαπεράσει τον αφρό και το γάλα. 
Με αυτόν τον τρόπο, θα δημιουργηθεί ένα σημάδι από καφέ στο γάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου