Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΣΩΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ




Υλικά
200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
1/2 κούπα γλυκόζη
1/4 κούπας γάλα
2 κουτ. της σούπας βούτυρο

Εκτέλεση
Μέσα σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα και προσθέτουμε ανακατεύοντας τη γλυκόζη και το γάλα.
Αφήνουμε για 1 λεπτό και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Προσθέτουμε το βούτυρο και αναμιγνύουμε να λιώσει.
Αδειάζουμε σε βάζο καλά κλεισμένο και διατηρούμε στο ψυγείο όταν κρυώσει.
Ζεσταίνουμε στα μικροκύματα λίγα λεπτά, όταν θέλουμε να την χρησιμοποιήσουμε ή την αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου.

                                                                                                                 Καλή Επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου