Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Γλυκό σοκολάτα με μπισκότα και σαντιγύ


Υλικά:1 κουτί γάλα εβαπορέ
ίση ποσότητα νερό
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ ή Μιράντα Παπαδοπούλου
1 σοκολάτα κουβερτούρα 125 γρ.
3 κουταλιές corn flour
3 κουταλιές ζάχαρη
3 κουταλιές βιτάμ
1 κουτί Morfat
ψιλοκομμένα φουντούκια ή αμύγδαλα
τρούφα

Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα αδειάζουμε το εβαπορέ και το νερό και το ζεσταίνουμε. Όσο είναι ακόμα κρύο το γάλα, ρίχνουμε το corn flour και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει αραιή κρέμα. Το βγάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το βιτάμ και την κουβερτούρα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν. Σπάμε μέσα τα μπισκότα, προσθέτουμε τα φουντούκια και ανακατεύουμε. Βάζουμε το μίγμα σε ταψάκι. Αφού κρυώσει προσθέτουμε από πάνω τη σαντιγύ που έχουμε φτιάξει χτυπώντας το Morfat με το ζαχαρούχο και πασπαλίζουμε με την τρούφα και τα υπόλοιπα φουντούκια.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου