Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Κόκορας Κρασάτος


1 κόκορα κομμένο σε μερίδες
2 κρεμμύδια
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομένο

2-3 καρότα σε ροδέλες
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.γλ.  μουστάρδα
αλάτι, πιπέρι μαύρο
1 φλ. λευκό κρασί (Μαλαγουζιά)
 




1. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τις μερίδες του κόκορα.

2. Βγάζουμε το κρέας και προσθέτουμε το σκόρδο, τα κρεμμύδια και σωτάρουμε ανακατεύοντας.

3. Ρίχνουμε ξανά τον κόκορα στην κατσαρόλα, το κρασί, το θυμάρι, το καρότο, τη μουστάρδα, τα μανιτάρια και αφήνουμε να βράσουν για τουλάχιστον μιάμιση ώρα.
4. Τα τελευταία 10 λεπτά ρίχνουμε το μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου