Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Χοιρινό με πιπεριές και γλυκιά σάλτσα πορτοκαλιού και μήλου



Υλικά
1 κιλό χοιρινό τηγανιά
1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο
1 πιπεριά κίτρινη
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πορτοκαλί
Χυμός πορτοκαλιού με 2 πορτοκάλια
2 μήλα πολτοποιημένα
1 ποτήρι κρασιού λευκό

Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρέας και το κρεμμύδι και στη συνέχεια σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε το κρέας να σιγοβράσει. Ρίχνουμε τον χυμό πορτοκαλιού και τα μήλα στρην κατσαρόλα μαζί με τις πιπεριές κομμένες σε ροδέλες. Αφού χυλώσει σβήνουμε το μάτι.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου