Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

ΥΛΙΚΑ
4 κρεμμύδια μεγάλα ψιλοκομμένα
1 κιλό πιπεριές
1 φλυτζάνι λάδι
1 κιλό μοσχάρι
5 ντομάτες φρέσκιες τριμμένες ή ψιλοκομμένες
αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβετε το κρέας σε μερίδες.Κόβετε τις πιπεριές σε μικρά κομμάτια

Βάζετε σε μία κατσαρόλα το λάδι να κάψει.Τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια.Ρίχνετε το κρέας και το τσιγαρίζετε.Προσθέτετε τις πιπεριές, την ντομάτα και 2 φλυτζάνια νερό.Αλατοπιπερώνετε.Αφήνετε να βράσουν 2 ώρες περίπου να μείνουν με τη σάλτσα τους.



                                        ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου