Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
4 πατάτες
3/4 φλυτζάνι λάδι
1/3 φλυτζάνι ξύδι ή λεμόνι
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1/4 ματσάκι μαϊντανό
1 κρεμμύδι
αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζετε και κόβετε τις πατάτες στα οχτώ.Βράζετε τις πατάτες.Εν τω μεταξύ σε ένα μπώλ ανακατεύετε το λάδι, το ξύδι, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.Τοποθετείτε τις πατάτες σε πιατέλα, ρίχνετε από πάνω το μείγμα του λαδιού.Γαρνίρετε με το μαϊντανό και το κρεμμύδι ψιλοκομμένα
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου