Παγωτό μερέντα
ΥΛΙΚΑ
1 γάλα εβαπορέ μεγάλο
1 γάλα ζαχαρούχο
1 συσκ.κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικής Meggle (αναφέρω το όνομα γιατί όποτε τη χρησιμοποιώ με δικαιώνει..)
600gr μερέντα ή nutella
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
βάζουμε το εβαπορέ στην κατάψυξη για 4 ώρες. Κατά διαστήματα τσεκάρετε κουνώντας το κουτάκι - δεν πρέπει να πήξει τελείως.
Μόλις παρέλθει ο χρόνος, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ.
Σε καθαρό σκεύος χτυπάμε το παγωμένο εβαπορέ μερικά λεπτά να φουσκώσει και μετά προσθέτουμε το ζαχαρούχο. Αδειάζουμε το μείγμα μέσα στο σκεύος με τη σαντιγύ ανακατεύοντας καλά.
Σειρά έχει η μερέντα, εγώ βάζω όλη τη συσκευασία (και ακόμα παραπάνω αν έχω)
Ανακατεύουμε καλά και μετά αδειάζουμε το μείγμα στο σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε και το βάζουμε στην κατάψυξη.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου