Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Παγωτό μερέντα


ΥΛΙΚΑ



  • 1 γάλα εβαπορέ μεγάλο
  • 1 γάλα ζαχαρούχο
  • 1 συσκ.κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικής Meggle (αναφέρω το όνομα γιατί όποτε τη χρησιμοποιώ με δικαιώνει..)
  • 600gr μερέντα ή nutella

  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ



  • βάζουμε το εβαπορέ στην κατάψυξη για 4 ώρες. Κατά διαστήματα τσεκάρετε κουνώντας το κουτάκι - δεν πρέπει να πήξει τελείως.
  • Μόλις παρέλθει ο χρόνος, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ. 
  • Σε καθαρό σκεύος χτυπάμε το παγωμένο εβαπορέ μερικά λεπτά να φουσκώσει και μετά προσθέτουμε το ζαχαρούχο. Αδειάζουμε το μείγμα μέσα στο σκεύος με τη σαντιγύ ανακατεύοντας καλά.
  • Σειρά έχει η μερέντα, εγώ βάζω όλη τη συσκευασία (και ακόμα παραπάνω αν έχω)
  • Ανακατεύουμε καλά και μετά αδειάζουμε το μείγμα στο σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε και το βάζουμε στην κατάψυξη.

  • ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! 

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου