Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

Γαύρος λεμονάτος


ΥΛΙΚΑ

1 κιλό γαύρο
3 σκελίδες σκόρδο
χυμός από 1 λεμόνι
1 κ.σ. ρίγανη
1/2 φλ. ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε το γαύρο και αφαιρούμε το κεφάλι και το κόκαλο (αν θέλουμε).
Τον απλώνουμε σε ένα ταψί και ρίχνουμε όλα τα υλικά, απλώνοντάς τα ομοιόμορφα.
Τοποθετούμε το ταψί μας στον φούρνο που έχουμε ήδη προθερμάνει και αφήνουμε τον γαύρο να ψηθεί για λίγο.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου