Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ




Υλικά
1 μαρούλι
2 πράσινα μήλα
1 κόκκινο μήλο
2 κουταλιές ζάχαρη
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές μουστάρδα
ηλιέλαιο όσο πάρει

Εκτέλεση
Κόβουμε το μαρούλι σε μέτριες λωρίδες. Κόβουμε και τα μήλα σε λεπτές φέτες αρχικά και μετά σε κομμάτια σαν σπιρτόξυλα.
Στο multi αλέθουμε πρώτα την ζάχαρη μέχρι να γίνει σκόνη, έπειτα προσθέτουμε τις σκελίδες του σκόρδου, πολτοποιούμε καλά και στην συνεχεία προσθέτουμε και την μουστάρδα.
Τέλος προσθέτουμε ηλιέλαιο όσο πάρει μέσα στην βινεγκρέτ για να πήξει πάλι.
Ανακατεύουμε την βινεγκρετ με τα μήλα και το μαρούλι και η σαλάτα μας είναι έτοιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου