Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΝΤΑΡΙΝΑΔΑ




YΛΙΚΑ
Χυμός από μανταρίνια
ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε πολύ καλά τα μανταρίνια και τα αφήνουμε να στραγγίσουν.
Τα στύβουμε, μετράμε το χυμό, τον σουρώνουμε και τον τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα με την ανάλογη ζάχαρη (Όσα ποτήρια χυμό τόση ζάχαρη).
Τα βάζουμε στη φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να ζεσταθούν (όχι να κοχλάσουν).
Αφήνουμε τη μανταρινάδα να γίνει χλιαρή και γεμίζουμε τα αποστειρωμένα μπουκάλια.
Τα κλείνουμε και όταν κρυώσουν τελείως τα τοποθετούμε σε μέρος σκοτεινό και δροσερό.                         
                                             ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου