Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ




ΥΛΙΚΑ
200 γρ. ζάχαρη καστανή (εγώ εχω βάλει την κοινή ζάχαρη)
120 γρ. μαργαρίνη
200 γρ. αλεύρι
2 κουτ. μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
1-2 αυγά
½ κουτ. του γλυκού κανέλα (προεραιτικά)
100 γρ. ψιλοκομμένη κουβερτούρα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί έκτος σοκολάτας.
Όταν ενωθούν όλα τα υλικά προσθέτουμε την σοκολατα. Η ζύμη θα πρέπει να κολλαει στο χέρι.
Με δύο κουτάλια τοποθετούμε κουταλιές από το μείγμα πάνω σε μία λαδόκολλα, αφήνοντας κενό μεταξύ τους.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C για 10-12 λεπτά. Αν τα θέλουμε τραγανά, τα ψήνουμε λίγο παραπάνω.
                                         ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου