Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Γαρίδες Σαγανάκι





ΥΛΙΚΑ


 1 κιλό γαρίδες


 1/3 φλυτζάνι λάδι


 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο


  2 ντομάτες τριμμένες


 1/2 κουταλιά της σούπας πελτέ


 φέτα σε κύβους








ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό τις γαρίδες και αφήνουμε να βράσουν


Όταν βράσουν τις καθαρίζουμε από το κέλυφος και το εντεράκι τους( η όχι μερικοί προτιμούν τις γαρίδες με το κέλυφος)


Βάζουμε σε ένα μικρό τηγανάκι (σαγανάκι απο εκεί παίρνει το όνομα του)το λάδι να κάψει


Προσθέτουμε το κρεμμύδι να τσιγαριστεί


Ρίχνουμε την ντομάτα και τον πελτέ και ανακατεύουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά


Μόλις πάρει βράση προσθέτουμε τις γαρίδες και μαγειρεύουμε  μέχρι να μείνουν με τη σάλτσα τους


Ρίχνουμε τη φέτα και ανακατεύουμε


Αφήνουμε 5 λεπτά ακόμα στη φωτιά και σερβίρουμε το πιάτο ζεστό.
                                                                        ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου