Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

Μανιτάρια με πιπεριές και τυριά


ΥΛΙΚΑ

500gr μανιτάρια
1 πράσινη πιπεριά σε φέτες
1 κόκκινη πιπεριά σε φέτες
1 κίτρινη πιπεριά σε φέτες
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
100gr κατίκι Δομοκού
1 χούφτα κίτρινο τυρί τριμμένο (γκούντα)
λίγο ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζω τα μανιτάρια,  πετάω τα κοτσάνια και τα κόβω σε φέτες. Σε βαθύ τηγάνι βάζω το λάδι να ζεσταθεί και σοτάρω πρώτα τις πιπεριές, μετά προσθέτω το κρεμμύδι, το σκόρδο και τέλος τα μανιτάρια. Ρίχνω αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, χαμηλώνω τη φωτιά και σοτάρω για 10-15 λεπτά. Έπειτα μεταφέρω σε μικρό πυρέξ, ρίχνω τα τυριά, ανακατεύω και ψήνω στους 200 βαθμούς  για άλλα 10-15 λεπτά.                                  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου