Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙ ΜΕ ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑ




Υλικά (2 μερίδες)
1/8 κουταλάκια σκόρδο ψιλοκομμένο και κοπανιστό με λίγο αλάτι  
1 κουταλάκι χυμός λεμονιού  
1 κουταλιά ελαιόλαδο  
τα μικρά εσωτερικά φύλλα ενός μαρουλιού  
4 ελιές καλαματιανές ξεσποριασμένες και κομμένες σε φέτες  
3 ραπανάκια κομμένα σε λεπτά κομμάτια  
1 κουταλάκι φρέσκα φύλλα μέντας κομμένα

Εκτέλεση: 
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε μαζί το σκόρδο, το χυμό λεμονιού και το λάδι μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το μαρούλι, τις ελιές, τα ραπανάκια και τη μέντα και ανακατεύουμε για αναμιχθούν καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου