Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Ινδιάνικη κουκοσαλάτα με καλαμπόκι

5-6 καλαμπόκια φρέσκα
½ κιλό κουκιά φρέσκα
4 κουταλιές λάδι
1 κουταλιά ξίδι
4 νυχάκια σκόρδο


Καθαρίζετε τα κουκιά και τα μαγειρεύετε για 5’ σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζετε.
Βράζετε τα καλαμπόκια σε ελαφρά αλατισμένο νερό, τα ξεσπυριάζετε και τα βάζετε σε μια σαλατιέρα μαζί με τα κουκιά.
Χτυπάτε το λάδι μαζί με το ξίδι, το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο λιωμένο ή ψιλοκομμένο και περιχύνετε τα κουκιά με το καλαμπόκι.
Ανακατεύετε καλά τη σαλάτα και τη σερβίρετε ζεστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου